PVC ramen te koop

Richtprijs en budget

Als u PVC-ramen wilt plaatsen voor een nieuw gebouw, reken dan op 12.500 tot 25.000 euro. Als grove berekening mag je rekenen op +/- 10% van de nieuwbouwkostprijs.

De kosten zullen lager zijn als slechts enkele ramen worden opgeknapt of gerepareerd. Zorg ervoor dat alles binnen het budget valt. Een gebrekkige voorbereiding heeft financiële gevolgen, aangezien het nieuwe loket een forse impact heeft op het totale budget.

Hoe kwaliteit herkennen?

Voordat u PVC-ramen koopt, moet u ervoor zorgen dat u ramen van hoge kwaliteit koopt. Ontdek ook onze tips om ze te herkennen. Koop alleen bij experts die samenwerken met professionele fabrikanten van PVC-profielen.

Wat bepaalt de prijs?

Er zijn veel factoren die de totaalprijs van een raam bepalen. Kijk goed naar wat je nodig hebt en wat voor jou belangrijk is.

U kunt PVC-ramen en -deuren bestellen bij een plaatselijke timmerman of een groot commercieel bedrijf. Ramen en deuren zijn vaak goedkoper bij uw plaatselijke houtbewerkingswinkel omdat u op verzendkosten bespaart. Deze moeten vóór de offerte (meting) en vóór de installatie worden gedaan. Het grote bedrijf heeft het voordeel dat het een groot netwerk van installaties heeft en kan terugvallen op een grote voorraad. Voorraadvensters zijn veel goedkoper en veel sneller te installeren.pvc ramen te koop