Renovatie Ramen Prijzen

Elk huis heeft ramen, maar ze hebben geen levenslange levensduur. Daarom is verstandig om elke 20 tot 25 jaar ramen te renoveren. Zeker als je ramen van hout hebt, kunnen deze ramen tot wel 25 jaar mee. Dit geldt met name voor dakramen. Van de ramen in huis zijn dakramen het meest gevoelig voor weersinvloeden, dus houten dakramen zullen na een tijdje gaan rotten. Ondanks dat dakramen zoveel moeten weerstaan, wordt het onderhoud ervan vaak verwaarloosd. Dakramen zijn moeilijk te bereiken en niet een ieder durft naar het schuine dak. Als u nieuwe ramen van hoge kwaliteit wilt installeren, kunt u niet om onze ramen heen. Onze ramen staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Onze ramen zijn hoogwaardige PVC-ramen, bijna onverwoestbaar en eenvoudig te plaatsen.

De prijs voor het plaatsen van ramen hangt vooral af van de grootte van de ramen en of u kiest voor houten ramen of PVC ramen. De regel is dat hoe groter de maat, hoe hoger de prijs. De gemiddelde prijs van het kleinste houten raam van 55 x 78 cm ligt tussen de 550 en 600 euro, en de prijs van PVC-ramen tussen de 570 en 620 euro. De prijs van ramen met de grootste ramen kan stijgen. De prijs van hout in het formaat 134 x 140 cm ligt tussen de 1.000 en 1.050 euro, en de prijs van PVC tussen de 1.050 en 1.100 euro. De prijs is de richtprijs, inclusief montage. Er zijn tien verschillende maten en elke maat heeft zijn eigen prijs. Begrijp daarom volledig de grootte en relatieve prijs die u wilt, zodat u de juiste raamprijs kunt kiezen.renovatie ramen prijzen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571