Voordeuren In Pvc

Onze PVC voordeur geeft een mooie kleur aan je huis.

Voor de voor- en achterdeuren gebruiken we hetzelfde profiel als de ramen. Om voor een goede beveiliging te zorgen maken wij standaard gebruik van een driepuntssluiting en zijn aan de onderzijde voorzien van een automatische tochtborstel.

 

Kiest u voor een voordeur met glas?

U bent vrij om de vulling te kiezen die geschikt is voor uw nieuwe voordeur. Zo kun je voor glas kiezen voor helder, mat of spiegelglas. In gezandstraald glas kun je creatief gebruik maken van tekeningen die deels gezandstraald zijn, huisnummers of zelfs in het glas gezandstraald.

Meer over ons glas…

 

Hoe gaan we ermee om?

Denk bij het renoveren eerst aan de omgeving en situatie, verwijder voorzichtig de oude ramen en plaats daarna de nieuwe raameenheid. Of u kunt er bij het bestellen voor kiezen om de display in het PVC af te werken. Als er rolluikkasten zijn, kunnen we deze afwerken met waterdicht MDF.

Voor kunststof ramen gebruiken wij de Elith raamserie. Met zijn 88 mm profieldiepte, 7 kamers, verlijmd glas en hoge isolatietape hoeven we u niet te vertellen dat dit een topsysteem is.

Nieuwe ramen en deuren bestellen? Wij geven u enkele goede redenen om voor onze ramen en deuren te kiezen:voordeuren in pvc