Voordeuren In Pvc

Onze PVC voordeur geeft een mooie kleur aan je huis.

Voor de voor- en achterdeuren gebruiken we hetzelfde profiel als de ramen. Om voor een goede beveiliging te zorgen maken wij standaard gebruik van een driepuntssluiting en zijn aan de onderzijde voorzien van een automatische tochtborstel.

 

Kiest u voor een voordeur met glas?

U bent vrij om de vulling te kiezen die geschikt is voor uw nieuwe voordeur. Zo kun je voor glas kiezen voor helder, mat of spiegelglas. In gezandstraald glas kun je creatief gebruik maken van tekeningen die deels gezandstraald zijn, huisnummers of zelfs in het glas gezandstraald.

Meer over ons glas…

 

Hoe gaan we ermee om?

Denk bij het renoveren eerst aan de omgeving en situatie, verwijder voorzichtig de oude ramen en plaats daarna de nieuwe raameenheid. Of u kunt er bij het bestellen voor kiezen om de display in het PVC af te werken. Als er rolluikkasten zijn, kunnen we deze afwerken met waterdicht MDF.

Voor kunststof ramen gebruiken wij de Elith raamserie. Met zijn 88 mm profieldiepte, 7 kamers, verlijmd glas en hoge isolatietape hoeven we u niet te vertellen dat dit een topsysteem is.

Nieuwe ramen en deuren bestellen? Wij geven u enkele goede redenen om voor onze ramen en deuren te kiezen:voordeuren in pvc

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571