Pvc Ramen En Deuren Zande

PVC

Onze PVC deuren en ramen in Zande voorzien u op een economische manier van een hoge thermische isolatie en voorzien u van de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Bepaal zelf de omtrek van het PVC raam. Over een meer stijlvolle moderne uitstraling gesproken, je kunt het beste kiezen voor rechte platte vleugels. Met de zachte of retro versie heb je het perfecte raam voor een klassieke woning.

PVC-ramen zorgen voor een uitstekende isolatie. Akoestiek en thermiek. Ze zijn diefstalbestendig, brandveilig en onderhoudsvriendelijk.

De kleur van onze PVC-ramen is uitgerust met innovatieve technologie om aanzienlijk verbeterde bedrijfsprestaties en een langere levensduur van het oppervlak te garanderen. Doordat de kleur zorgt voor speciaal ontwikkelde gepatenteerde pigmenten, wordt de oppervlaktetemperatuur van het verfilmde raamkozijn aanzienlijk verlaagd. U kunt kiezen uit meer dan 40 kleuren, waaronder texturen en structuurstructuren, evenals imitatiehout.

Onze PVC-ramen voldoen aan de strengste EPB-eisen op het gebied van isolatie. In combinatie met drielaags glas kunnen deuren en ramen perfect worden toegepast in lage-energiewoningen en passiefgebouwen.

Voordelen van PVC:pvc ramen en deuren zande

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571