Pvc Ramen En Deuren Zande

PVC

Onze PVC deuren en ramen in Zande voorzien u op een economische manier van een hoge thermische isolatie en voorzien u van de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Bepaal zelf de omtrek van het PVC raam. Over een meer stijlvolle moderne uitstraling gesproken, je kunt het beste kiezen voor rechte platte vleugels. Met de zachte of retro versie heb je het perfecte raam voor een klassieke woning.

PVC-ramen zorgen voor een uitstekende isolatie. Akoestiek en thermiek. Ze zijn diefstalbestendig, brandveilig en onderhoudsvriendelijk.

De kleur van onze PVC-ramen is uitgerust met innovatieve technologie om aanzienlijk verbeterde bedrijfsprestaties en een langere levensduur van het oppervlak te garanderen. Doordat de kleur zorgt voor speciaal ontwikkelde gepatenteerde pigmenten, wordt de oppervlaktetemperatuur van het verfilmde raamkozijn aanzienlijk verlaagd. U kunt kiezen uit meer dan 40 kleuren, waaronder texturen en structuurstructuren, evenals imitatiehout.

Onze PVC-ramen voldoen aan de strengste EPB-eisen op het gebied van isolatie. In combinatie met drielaags glas kunnen deuren en ramen perfect worden toegepast in lage-energiewoningen en passiefgebouwen.

Voordelen van PVC:pvc ramen en deuren zande