Ramen En Deuren Pvc Herten

Wij zijn uw experts voor PVC-deuren en -ramen in Herten.

Het valt niet te ontkennen dat moderne huizen veel licht, open ruimte en gedurfde stijlkeuzes betekenen. Het ontwerpen en inrichten van een dergelijke interieurdecoratie is niet eenvoudig: enerzijds is het noodzakelijk om een balans te vinden tussen licht en ruimte, anderzijds is het noodzakelijk om een balans te vinden tussen eenvoud en comfort. Dit doe je door te spelen met kleuren en materialen. Deuren en ramen bepalen de sfeer van een moderne woning.

Het grote glasoppervlak absorbeert veel natuurlijk licht. Bij ons vindt u PVC-ramen niet kleiner dan 2,5 x 1,15 meter, veel hoger dan standaard ramen. Deze kunststof ramen zijn hoog en elegant, maar ook erg sterk.

Super isolatie

Onze deuren en ramen overtreffen de strengste normen voor energiezuinige huizen. Ze zijn versterkt met doorlopende structurele glasvezels en maken gebruik van unieke technologie. Dit is veel beter dan de stalen isolatie die wordt gebruikt in andere PVC-deuren en -ramen.

Dankzij deze innovatieve thermische isolatie technologie zijn de prachtige profielen ook sterk genoeg om drie glaslagen te dragen. Daarom is hun isolatie-effect beter.

Tijdloze kleuren en afwerkingen

De kleur van de ramen bepaalt lange tijd de uitstraling van uw woning. Wij zorgen voor tijdloze natuurlijke kleuren en blijven aansluiten bij elke bouwstijl.ramen en deuren pvc herten