Ramen En Deuren Pvc Heist

Wij zijn gespecialiseerd in de fabricage en installatie van nieuwe gebouwen en gerenoveerde PVC-deuren en -ramen. Met geavanceerde tools en de ervaring van een uniek personeelsteam kunnen wij u vakmanschap van de hoogste kwaliteit bieden. In 2019 lanceerden we een nieuwe serie aluminium. Deze krachtige aluminium deuren en ramen leveren we nu ook voor nieuwbouw en grotere renovatieprojecten.

Een uniek team van medewerkers, want er wordt geen pensioen berekend en geen enkele medewerker verlaat ons bedrijf vrijwillig of gedwongen. Ze vormden een hecht team en kregen constant lof nadat de klant het had geplaatst.

Sterk geïsoleerde PVC-ramen

We hebben een duidelijke kijk op de toekomst van hooggeïsoleerde PVC-ramen. Met standaard ramen kunt u direct beschikken over hoogwaardige units die voldoen aan strenge isolatienormen. Deze standaard ramen zijn voorzien van een combinatie van thermische wapening, staaldraad en hardschuim, waardoor de isolatiewaarde en de diefstalbeveiliging aanzienlijk kunnen worden verhoogd. Goed geïsoleerde ramen zijn bovendien weerbestendig, onderhoudsarm, extreem duurzaam en geschikt voor elke bouwstijl, van stedelijk en modern of modern en modieus tot pastorie en landelijk. U kunt verschillende tijdloze natuurlijke kleuren gebruiken om de uitstraling van de ramen binnen en buiten en de uitstraling van de woning te bepalen. Ook hooggeïsoleerde PVC-ramen met echt houtkenmerken of metallic uitstraling behoren tot de mogelijkheden. Geniet van het grootste plezier en comfort van het leven.

Kom een kijkje nemen in onze showroom en overtuig uzelf! Alle modellen en kleuren zijn te bezichtigen in onze showroom. Indien u meer informatie wenst, kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

ramen en deuren pvc heist