Originele Ramen Renoveren

We installeerden dubbele beglazing op de originele ramen zonder ze te veranderen. We hebben meer dan 10.000 implementaties en zijn experts in raamrenovatie. Met onze unieke aanpak kunt u genieten van dubbele beglazing in bestaande ramen en tijd en geld besparen.

Voordelen van onze raamrenovatie

Dezelfde hoeveelheid zonlicht voor en na het verwisselen van het glas

Bij het vervangen van oud glas door dubbel glas in bestaande ramen gebruiken wij alleen smalle glasparels. Hierdoor blijft het glasoppervlak onveranderd en verlies je geen kostbaar daglicht.

Onzichtbaar, maar er is een duidelijk verschil

Verbeter uw comfort, rust en veiligheid zonder noemenswaardige veranderingen. Na het vervangen van het glas zien de ramen (en uw gevel) er hetzelfde uit. De esthetische aspecten van de bestaande ramen blijven behouden.

Niet alleen de oude ramen zijn behouden, ook het originele hang- en sluitwerk is bewaard gebleven. Zo veranderen de esthetische aspecten van uw gevel (ramen) niet.

 

Langere levensduur

Tijdens het plaatsen van de nieuwe ramen met dubbele beglazing zal ons team de nodige herstellingen uitvoeren om uw ramen in hun beste staat te herstellen.

Bij het maken van een offerte worden uw ramen grondig geïnspecteerd. Bepaal op basis hiervan of uw ramen gerepareerd of verstevigd moeten worden. Als uit de inspectie blijkt dat de reparatie niet voldoende is om de kwaliteit van ons werk te garanderen, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.originele ramen renoveren