Smeedijzeren Deuren Prijzen

Stalen deur

Stalen deuren worden ook smeedijzeren deuren genoemd. Deze zijn voorzien van een slijtvaste en krasvaste zwarte poedercoating - afgesloten met een magnetische stille strip (no iron to iron). Gehard glas.

Deze smeedijzeren deuren van ons zijn gelast. De glaskralen zijn ook gelast, wat erg belangrijk is. Dit zorgt niet alleen voor meer stevigheid, maar stelt je ook in staat om allerlei glazen te gebruiken die afzonderlijk te vervangen zijn in plaats van 1 groot glas dat glasstrips lijmt. Het nadeel van de laatste optie is dat als het glas kapot gaat, de hele deur vervangen moet worden. Als het glas aan de deur van ons huis kapot is, hoeft er maar één stuk glas vervangen te worden.

Kleine profielen kunnen worden gebruikt dankzij het lassen. Het buitenprofiel is hetzelfde als de glaskralen: dun. Dit maakt ze erg stijlvol en mooi. Kom een kijkje nemen in de showroom, de mooiste die er is.

 

Prijs stalen binnendeur op maat

Smeedijzeren deuren zijn niet makkelijk om zelf te plaatsen. Voor een goed resultaat kunt u daarom het beste installateurs inhuren.

Voor stalen scheidingswanden met glas betaalt u circa 1.800 euro. Als je binnen een deur wilt toevoegen, wordt het hele plaatje natuurlijk duurder. Afhankelijk van de installateur en fabrikant kost een smeedijzeren taatsdeur al bijna 2.500 euro. Deze zijn normaliter goedkoper dan stalen draaideuren, waarvoor je ongeveer 3.000 euro moet betalen. Voor de montage van stalen schuifdeuren rekent u best op prijzen vanaf 3.500 euro.smeedijzeren deuren prijzen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571