Glazen Schuiframen

3 redenen om dubbele beglazing op schuiframen te plaatsen

Het vervangen van schuifraamglas kan tijd besparen

Het kost veel minder tijd om dubbele beglazing in schuiframen voor te bereiden en te installeren. Dit komt omdat het niet nodig is om het schuifraam volledig te vervangen, en meestal op maat moet worden gemaakt in het oude gebouw. Een bewoond appartement of een traditioneel huis is in 1 of 2 dagen voltooid. We vervangen de schuiframen die 's ochtends zijn verwijderd om je huis 's avonds veilig te maken. Let op: Ook als blijkt dat het schuifraam verstevigd moet worden, kunnen wij dit eenvoudig en snel doen zonder toevoeging van metselwerk.

Geen onvoorziene kosten

U betaalt alleen voor prestaties en materialen. Er was niets beschadigd, er werd niet gemetseld en het behang of de verf rond de ramen zou niet beschadigd raken. Het enige wat u hoeft te doen is het raam af te werken (schilderen). Tijdens het opstellen van de offerte worden uw ramen grondig geïnspecteerd. Vlak voor de start van de werkzaamheden controleert het team nogmaals de huidige staat van uw ramen. Dit is om ervoor te zorgen dat u geen ongelukken zult tegenkomen.

Ecologische energiebesparing

Door ervoor te kiezen om oude ramen op te knappen, levert u uw eigen bijdrage aan het milieu. Er hoeft immers geen hout gekapt te worden om gloednieuwe houten ramen te maken. Na het plaatsen van dubbele beglazing of hoogrendementsglas op uw ramen, kunt u volop genieten van alle voordelen die het biedt. U kunt niet alleen energie besparen, maar u kunt ook premie krijgen.glazen schuiframen