Glazen Schuiframen

3 redenen om dubbele beglazing op schuiframen te plaatsen

Het vervangen van schuifraamglas kan tijd besparen

Het kost veel minder tijd om dubbele beglazing in schuiframen voor te bereiden en te installeren. Dit komt omdat het niet nodig is om het schuifraam volledig te vervangen, en meestal op maat moet worden gemaakt in het oude gebouw. Een bewoond appartement of een traditioneel huis is in 1 of 2 dagen voltooid. We vervangen de schuiframen die 's ochtends zijn verwijderd om je huis 's avonds veilig te maken. Let op: Ook als blijkt dat het schuifraam verstevigd moet worden, kunnen wij dit eenvoudig en snel doen zonder toevoeging van metselwerk.

Geen onvoorziene kosten

U betaalt alleen voor prestaties en materialen. Er was niets beschadigd, er werd niet gemetseld en het behang of de verf rond de ramen zou niet beschadigd raken. Het enige wat u hoeft te doen is het raam af te werken (schilderen). Tijdens het opstellen van de offerte worden uw ramen grondig geïnspecteerd. Vlak voor de start van de werkzaamheden controleert het team nogmaals de huidige staat van uw ramen. Dit is om ervoor te zorgen dat u geen ongelukken zult tegenkomen.

Ecologische energiebesparing

Door ervoor te kiezen om oude ramen op te knappen, levert u uw eigen bijdrage aan het milieu. Er hoeft immers geen hout gekapt te worden om gloednieuwe houten ramen te maken. Na het plaatsen van dubbele beglazing of hoogrendementsglas op uw ramen, kunt u volop genieten van alle voordelen die het biedt. U kunt niet alleen energie besparen, maar u kunt ook premie krijgen.glazen schuiframen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571