Prijzen Van Ramen

Bent u van plan om nieuwe ramen voor uw huis te plaatsen? Dit is een verstandige investering. Komen er binnenkort professionals langs om een offerte op te maken? Dan kunt u maar beter goed voorbereid zijn.

Welke factoren bepalen de prijs van uw ramen? Waarom is aluminium duurder dan PVC? Wat is de prijs van schuiframen? Welk glas is op de lange termijn het beste om kosten te besparen? Met welke extra kosten moet u rekening houden? Lees meer over de prijs van nieuwe ramen voor elk materiaal, raamtype en glastype.

 

Prijsvenster voor elke glassoort

De derde bepalende factor is het type glas dat u kiest. We onderscheiden hier vier soorten:

 

 

 Prijsvergelijking

 

Voor verschillende glassoorten moet u rekening houden met de volgende prijsverschillen:

 

 

Het lijdt geen twijfel dat de installatie de grootste invloed heeft op uw totale kosten. Plaatst u nieuwe ramen door professionals? Dan moet je verwachten dat de prijs zal verdubbelen.Prijzen van ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571