Prijzen Aluminium Ramen

Installeer aluminium ramen tegen een gunstige prijs. De installatiekosten zijn ongeveer gelijk aan de prijs van aluminium ramen. Er moet dus rekening worden gehouden met de kostenverdubbeling. Stel dat u besluit een vast aluminium raam te plaatsen voor 400 euro. Dan ben je inclusief installatiekosten ongeveer 800 euro kwijt. Door de installatie uit te besteden heeft u geen omkijken, u krijgt direct een gloednieuw raam.

De prijs van aluminium ramen is iets hoger dan die van kunststof ramen en ramen van hout. Het is wel zeker dat aluminium ramen een kwaliteitsgarantie en op termijn een goede keuze is.

Aluminium ramen geven het geluk de vele unieke voordelen dat ze met zich meebrengt.  Deze ramen zijn zeer modern en zijn sterk en stabiel en goed te gebruiken voor bijna alle raamoppervlakken. Aluminium zorgt voor het maximale aan isolatie en is 100% wind- en waterdicht. Dit kan ervoor zorgen dat de binnentemperatuur altijd aangenaam is, wat bevorderlijk is voor uw wooncomfort. Met uitstekende isolatie-eigenschappen kunt u jaarlijks tot 20% op de energierekening besparen.

Optimaliseer uw aluminium ramen

Je hebt verschillende uitbreidingsmogelijkheden om je raam compleet te maken. Deze hebben invloed op de prijs van aluminium ramen. Heb je de beste isolatie voor je huis gekozen? Kies dan voor dubbellaags glas zoals HR++ isolatieglas. Dit kost je zo'n 60 tot 80 euro per vierkante meter (exclusief montage). Daarnaast heeft je raam meer uitbreidingsmogelijkheden.Prijzen aluminium ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571