Voordeur: PVC met glas

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor kunststof voordeuren met glas. Eigenlijk logisch want zo'n deur oogt modern en voelt beter aan dan een voordeur zonder glas. Kiest u voor een van de voordeuren van ons bedrijf, dan kiest u voor de beste kwaliteit. Hoewel het glas is, garandeert het veiligheid en uitstekende isolatie.

 

Elegant en genereus

Een moderne woning heeft een moderne voordeur nodig. De huiseigenaren van vandaag hechten meer dan ooit waarde aan elegantie en mooi licht. Een voordeur met een glaspartij is natuurlijk een meerwaarde. Dergelijke deuren zien er zeer modern uit en laten uw gevel opvallen. Invallend licht laat uw foyer ook groter lijken. Als u zich zorgen maakt over uw privacy, kunt u kiezen voor matglas.

 

Pvc glazen voordeur: veilig en zeker

Naast uw privacy kunt u zich ook richten op uw veiligheid. Er is echter geen reden tot paniek. Als u kiest voor een combinatie van veiligheidsglas en veiligheidsaccessoires, kunt u gerust zijn.

 

Bij ons kunt u kiezen tussen gelaagd glas of gehard glas als veiligheidsglas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere stukken glas met daartussen folie. Daarentegen heeft gehard glas bijzondere eigenschappen die grotere temperatuurverschillen kunnen weerstaan ​​dan gewoon glas.

 

Uitstekende isolatiewaarde

Ook als u kiest voor een voordeur met veel glas, heeft u natuurlijk uitstekende warmte-isolatiewaarden nodig. Maak je geen zorgen, want het is heel goed mogelijk. Kies voor het beste resultaat een combinatie van hoogwaardig glas en PVC-profielen.

pvc voordeur met glas