Pvc Voordeur Met Glas

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor kunststof voordeuren met glas. Eigenlijk logisch want zo'n deur oogt modern en geeft een beter gevoel dan een voordeur zonder glas. Kiest u voor een van onze voordeuren bij ons in het bedrijf, dan heft u voor de beste kwaliteit gekozen. Hoewel het glas is, garandeert het veiligheid en uitstekende isolatie.

 

Elegant en genereus

Moderne woningen hebben moderne voordeuren nodig. De huiseigenaren van vandaag hechten meer dan ooit waarde aan elegantie en mooi licht. De voordeur met glaspartij is natuurlijk een extra troef. Dergelijke deuren zien er zeer modern uit en maken uw gevel bijzonder. Invallend licht laat uw foyer ook groter lijken. Als u zich zorgen maakt over uw privacy, kunt u kiezen voor matglas. 

 

Pvc glazen voordeur: veilig en zeker

Naast uw privacy, kunt u zich ook bekommeren om uw veiligheid. Er is echter geen reden tot ongerustheid. In geval u kiest voor de combinatie met veiligheidsglas en veiligheidsaccessoires, kunt u achterover leunen en ontspannen. 

 

Bij ons kun je bij het veiligheidsglas kiezen tussen gelaagd of gehard glas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere stukken glas met daartussen folie. Aan de andere kant heeft gehard glas bijzondere eigenschappen en kan het grotere temperatuurverschillen weerstaan dan het normale glas.

 

Uitstekende isolatiewaarde

Ook als je kiest voor een voordeur met veel glas, heb je natuurlijk een uitstekende isolatiewaarde nodig. Maak je niet druk, want dit is heel goed mogelijk. Kies voor het beste resultaat een combinatie van hoogwaardig glas en PVC-profielen.pvc voordeur met glas

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571