Deuren

De eerste indruk is vaak alles. U wilt een goede indruk maken omdat u uw smaak en stijl graag binnen en buiten het huis tot uitdrukking brengt. Dit begint bij een typische voordeur. Ook andere deuren kunnen bij ons terecht. Het voordeel van de deur is dat je hem kunt personaliseren met andere (deur)accessoires. Gebruik mooie deurklinken, deurbellen of elegante huisnummers om volledig aan je voorkeuren te voldoen.

 

Deur: een verscheidenheid aan stijlen

De smaak is anders. Gelukkig geldt dit ook voor deuren. Dit is een uitstekend product, je kunt het gebruiken om je stijl en smaak uit te drukken. Kies je voor de huidige trend - industrieel - dan kies je voor robuustheid. Industriële binnendeuren zetten de toon voor de rest van het interieur. Houd je van klassiekers en wil je dit laten zien bij je entree? Kijk dan snel bij onze gegrilde voordeur. De stijlen die vaak in onze collecties voorkomen zijn de jaren 30, modern en tijdloos. Ons assortiment heeft de deur geopend!

 

FSC-keurmerk op de deur

Onze collectiedeur heeft een FSC-certificaat. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u deuren gebruikt die op een duurzame manier zijn gebouwd. De bomen die in onze producten worden gebruikt, komen uit duurzaam beheerde bossen.deuren