Akoestische Folie Ramen

HR++ dubbele beglazing geluidsisolatie

HR++ dubbele beglazing geluidsisolatie bestaat uit twee glaspanelen met daartussen een spouw. Een van de lamellen heeft een speciale HR-coating en de spouw heeft een speciale gasvulling om een ​​isolerend effect te creëren. Dit type glas is daarom niet alleen zeer voordelig om geluid binnen of buiten te houden, maar is ook geschikt voor warmte en kou. Daarom is het HR++ dubbelglas geluiddempend glaspaneel het perfecte glas voor toepassingen waar isolatie en geluidsisolatie (en privacy) erg belangrijk zijn. Dit soort glas wordt meestal gebruikt voor scheidingswanden en ramen, maar kan ook worden gebruikt voor deuren, schuifdeuren en kassen. Bij deze laatste voorbeelden moet er minimaal één laag speciale folie op (onder meer) de glasplaat worden aangebracht om het effect van gelaagd glas te verkrijgen en het veiligheidsniveau te verbeteren.

 

Om ervoor te zorgen dat het product dat je nodig hebt naadloos aansluit bij je wens, kun je zelf de betreffende maat invullen. Er zijn veel mogelijkheden voor HR++ dubbele beglazing geluidsisolatie De breedte van de spouw (variërend van 6 tot 20 mm) en de dikte van de glasplaat (variërend van ongeveer 6 tot ongeveer 13 mm) zijn verschillend. Het wordt toegepast in verschillende soorten kozijnen, van staal tot hout, waardoor dit type glas in veel situaties toepasbaar is.

 

HR++ dubbellaags geluidswerend glas wordt in principe zonder bewerking geleverd, uiteraard kunnen de glasranden ook voorbehandeld worden. Deze voorkeur kunt u tijdens het bestelproces aangeven. U kunt hier ook een specifiek model selecteren, bijvoorbeeld met of zonder afgeschuinde randen.

 

De dubbele beglazing HR++ geluidsisolatie wordt onbewerkt aan u geleverd. Of u kunt de randen van het glas aan. U kunt dit aangeven in het bestelproces in drie stappen.akoestische folie ramen