Aluminium Binnendeuren Met Glas

Aluminium binnendeuren met glas kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw deur geheel zelf monteren. Kies het type deur en wij maken de kleur poedercoating van uw ontwerp compleet. Gaan we binnenkort een van onze aluminium binnendeuren voorzien van glas voor jouw interieur?

 

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor ruimtelijke effecten tegen een scherpe prijs

De industriële uitstraling is helemaal terug. Stijlvolle glazen deuren met zwarte kozijnen kent u vast al. Maar naast deze levenstrend kun je door de grote glaspartij ook een ruimtelijk effect in huis creëren. Daarnaast kunt u ook genieten van de volgende voordelen:

De binnendeur die je maakt heeft een stalen uitstraling en de aluminium binnendeur weegt drie keer zoveel als staal. Hierdoor is je binnendeur vederlicht en kun je de deur gemakkelijk openen. Door de onderhoudsvrije uitvoering hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onze glazen aluminium binnendeuren.

 

Bijna geen verschil met staal

Aluminium glazen binnendeuren zijn, mede vanwege de prijs, een ideaal alternatief voor stalen deuren. U bespaart hoge productie- en afwerkingskosten, maar behoudt toch de industriële uitstraling van staal. Bekijk onze gerealiseerde projecten online en ontdek de mogelijkheden die wij u bieden.



aluminium binnendeuren met glas