Aluminium Deuren Met Glas

Op maat gemaakte aluminium deuren

Door onze industriële aluminium deuren hopen wij u van de ruimte te voorzien. Letterlijk en figuurlijk. Een deur scheidt je kamer en creëert zo een nieuwe ruimte. En door glas te gebruiken, behoud je het licht zonder de volgende ruimte uit het oog te verliezen. Onze aluminium binnendeuren worden altijd op maat gemaakt tegen een vaste prijs. Hoe zit het met de conventie? Het is bij de prijs inbegrepen. U kunt kiezen uit verschillende soorten deuren, ontwerpen en indelingen voor aluminium deuren. Welke deur je ook kiest: het wordt een echte eye-catching highlight in het interieur!

 

Verschillende soorten aluminium binnendeuren

Er zijn meerdere aluminium binnendeuren. Welke je wilt of nodig hebt, hangt af van je smaak en situatie.

Frame aluminium deur:

Een vouwdeur is een binnendeur die gedeeltelijk op het kozijn valt.

Stompe deuren zijn deuren die volledig in het kozijn vallen.

 

Aluminium deuren voor afgewerkte groeven:

Een taatsdeur is een deur die aan de boven- en onderkant scharniert. Het valt niet in het frame, maar in de afgewerkte groef. Je kunt hem dus ook aan beide kanten openen.

Een schuifdeur is een deur die je niet draait maar schuift. Het wordt altijd geïnstalleerd met rails en zachte sluiting.

Zie je een muur of gevel? Bekijk alle aluminium panelen. Overweegt u een witte aluminium deur? Lees meer over de witte poorten of bekijk alle witte poorten. Kun je het vergelijken met Kuromon? Kijk dan naar alle zwarte deuren.aluminium deuren met glas