Aluminium Leverancier

Custom aluminium en spot

Ons bedrijf is fabrikant en groothandel op het gebied van aluminium platen, aluminium profielen en intelligente aluminium systemen. We hebben een grote voorraad en interne kennisbasis, dus we zijn de belangrijkste partner voor grote projecten en ook de belangrijkste partner voor kleine projecten. Met 70 jaar ervaring hebben wij als aluminiumleverancier altijd alle vragen in ons vakgebied snel en vakkundig kunnen beantwoorden. Heeft u maatwerk nodig? U kunt bij ons terecht voor maatwerk in RVS en aluminium. Zelfs aluminium platen met de uitstraling van RVS vind je hier!

 

Aluminium voor bouw en industrie

Als geen ander kennen wij de eisen waaraan aluminium afdichtingspanelen voor bouw en industrie moeten voldoen. Vooral bij visuele werken is de hoge kwaliteit van het product erg belangrijk. Bent u op zoek naar aluminium gevelbekledingssystemen, zoals waterslag, aluminium composiet panelen of zonweringscomponenten? U kunt deze en vele andere systemen op voorraad bestellen vanaf 1 stuk of in bulk. Heeft u aluminium profielen nodig op maat van uw specifieke wensen? Wij geven suggesties en werken graag samen met u verder!

 

Visueel communicatiesysteem

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ons bedrijf aluminium systemen voor interne visuele communicatie. Van grote canvas spansystemen voor buiten tot verlichte of onverlichte textielframes voor binnen. Van bewegwijzeringsystemen en reclamezuilen die gebruikt kunnen worden met LED-verlichting voor lichtreclame, tot terrasschermsystemen die zowel functionaliteit als reclamemedia hebben. Kunt u het systeem dat u zoekt niet vinden in ons uitgebreide assortiment? We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen en denken graag met je mee!aluminium leverancier