Aluminium Profielen Antwerpen

Wij zijn experts in het leveren en plaatsen van deuren en ramen, voordeuren, rolluiken, garagedeuren, schuifdeuren en balkons in de provincie en in alle gebieden van Antwerpen.

De klantgerichtheid en voorkeursprijzen van ons bedrijf onderscheiden ons van concurrenten. Ons verkoopteam geeft u advies op basis van uw wensen en richt zich niet alleen op de uitvoering van profielen, maar ook op de bouw. Met onze ruime ervaring in de bouw kunnen wij u deze meerwaarde bieden. Ook hebben wij ruime ervaring in balkons, garagedeuren, rolluiken, voordeuren, schuifdeuren, houten, kunststof en aluminium deuren en ramen.

De vrijblijvende offerte die u van ons heeft ontvangen is zeer duidelijk. Onze klanten prezen ons vanwege het brede en duidelijke aanbod. Eventuele overige vragen kunnen wij uiteraard telefonisch beantwoorden.

Vergelijk en trek je eigen conclusies.

Naast deze duidelijke offerte vinden wij service erg belangrijk. Doordat we een monteur hebben aangesteld voor service, onderhoud en eventuele klachten, boeken we ook op dit gebied vooruitgang.

Garantie en veiligheid:

Om te voldoen aan de huidige eisen en wensen van overheid, aannemers en klanten op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu, werkt AL-MET bvba enkel samen met eigen vakbekwame technici.

De producten zijn voorzien van de nodige kwaliteitscertificaten. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.aluminium profielen antwerpen