Aluminium Raamprofielen Kopen

De aluminium profielen die wij leveren kunnen in diverse toepassingen worden gebruikt, maar vooral voor ramen. Voordat we ingaan op de reikwijdte van aluminium profielen, is het het beste om te overwegen: wat is een profiel? Dit is een brede term en veel producten vallen in deze categorie. Aluminium profiel is een stuk aluminium dat meestal op maat wordt gemaakt, wat ervoor kan zorgen dat uw deuren en ramen langer mooi blijven, slijtage verminderen en de luchtstroom verminderen. Zo zorgt het aluminium dorpelprofiel op de voordorpel ervoor dat de dorpel niet gaat slijten. Er is vaak veel verkeer voor mensen die in- en uitstappen en de omtrek van de drempel kan voorkomen dat de drempel lelijk wordt. Ook kunnen er tochtprofielen op de deur worden gemonteerd, zodat u geen last heeft van tocht. Zoals u kunt zien, hebben aluminium profielen verschillende handige functies. 

 

Venster aluminium profiel

Raam aluminium profielen kunnen worden gebruikt voor klapramen en klapramen. Samen met een goede kozijnafdichting zorgen deze aanslagprofielen voor de juiste vocht- en windafdichting. Deze profielen voor ramen zijn voorzien van PVC eindstukken voor een goede afdichting.

 

Aangepast aluminium profiel

Elk raam, elke deur en elk kozijn is anders. Het moet worden aangepast. Wij helpen u graag verder. Veel van de meegeleverde aluminium profielen worden zeer nauwkeurig voor u gemaakt. Omdat de contour op maat wordt gemaakt, kan dit uw werk en kosten besparen. Uw bestelling wordt snel en vakkundig geproduceerd en verzonden.



aluminium raamprofielen kopen