Aluminium Ramen Online Bestellen

Sterk en stevig

Aluminium is recyclebaar en behoudt alle eigenschappen na recycling. Denk dus niet ten onrechte dat aluminium slecht is voor het milieu. Het saldo is tweemaal het positieve getal. We houden rekening met ecologische productie en hanteren hoge kwaliteitsnormen.

 

Onderhoudsvriendelijkheid

Aluminium is zeer onderhoudsvriendelijk. Wassen met water en wasmiddel is meestal voldoende. Spoel vervolgens af met water.

 

Poedercoating

Veel mensen geven de voorkeur aan aluminium boven andere materialen, omdat aluminium een ​​poedercoating heeft. Bij poedercoatings wordt het aluminium geladen met statische elektriciteit, waarna poedercoatings worden aangebracht. Het metaal trekt de geladen poederdeeltjes aan, die vervolgens direct worden gebakken op 200 graden Celsius. Hierdoor ontstaan zeer slijtvaste aluminium ramen en deuren die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. En het is milieuvriendelijk, omdat er geen oplosmiddelen en verdunners worden gebruikt. Ook zijn de ramen gecoat met de nieuwste technologie poedercoating zodat je jarenlang plezier hebt.

 

Haast niemand houd van schoonmaken.

Gelukkig hebben aluminium deuren en ramen niet veel zorg nodig om hun schoonheid te behouden. Regelmatig wassen met water en zeep is voldoende. Bij regelmatige reiniging kan de verf meer dan 30 jaar zijn beschermende tevens esthetische eigenschappen behouden. Uw huis is heilig, houd het alstublieft veilig. Aluminium deuren en ramen zijn zeer geschikt voor het monteren van anti-diefstal accessoires. Extra veiligheid nemen we zeer serieus.

 

Bereken nu uw besparingen in Windows Calculator

Onze Windows-calculator is meer dan alleen een standaard online winkel. Hij leidt je stap voor stap door de verschillende mogelijkheden. Neem de tijd en bespaar veel geld. Wil je online bestellen? Dit is ook mogelijk. Vul het formulier in.aluminium ramen online bestellen