Aluminium Schuifpui Prijs

Aluminium schuifdeur prijs:

De aluminium schuifdeur heeft de laagste onderhoudskosten. Daarentegen is de aanschafprijs iets hoger dan die van kunststof en hout. De gemiddelde prijs van een tweedelig aluminium schuifdeur is 3.000 euro. Bij een 4-delige set kunt u rekenen op een prijs van circa 4.500 euro.

 

Voordeel

Aluminium schuifdeuren worden veel toegepast in moderne woningen en nieuwbouwwoningen. Alles in deze huizen is nieuw, de stukadoor is hier net gekomen, alles is erg nerveus. Hierbij is het uiterlijk meestal belangrijker dan het prijskaartje. Het is een zeer sterk, duurzaam, onderhoudsarm materiaal en licht van gewicht, waardoor aluminium schuifdeuren een uitstekende investering zijn. De materialen zijn vrij duur, de schade is moeilijk te herstellen en het is ook moeilijk om de kleur later te veranderen.

 

Waarom kiezen voor aluminium schuifdeur?

Dit kan lastig zijn als u voor de keuze staat tussen houten of aluminium schuifdeuren. Misschien houdt u van beide.De prijs van houten schuifdeuren of aluminium schuifdeuren maakt niet uit, maar welke kiest u? Wil je voldoende licht, dan kun je het beste kiezen voor aluminium schuifdeuren. Ook als u een eenmalige investering wilt en geen omkijken meer heeft naar uw schuifdeuren, is de prijs van aluminium het zeker waard.aluminium schuifpui prijs