Aluminium Voordeur Prijzen

Aluminium voordeur

De prijs van de aluminium voordeur varieert van 1500 tot 2700 euro. Maar eerst kan er een moderne en warme uitstraling worden gecreëerd. Daarnaast oogt de aluminium voordeur wat industriëler. Deze voordeur is onderhoudsvrij en zorgt voor een uitstekende isolatie. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren mogelijk. Vrijwel elke denkbare RAL-kleur is geschikt voor aluminium voordeuren.

Nadeel is dat het onderhoud lastig is en de prijs duurder is dan houten voordeuren of kunststof.

 

Voordeur prijs en installatie

De voordeur kan door de bewoners zelf worden geplaatst, maar voor moeilijkere deuren kunnen ervaren vakmensen worden ingehuurd. De prijzen verschillen per specialiteit. De vakman ziet meestal hoeveel dagen hij aan de deur heeft gewerkt. Dan is de prijs hierop gebaseerd. De monteurs deden meer dan alleen nieuwe deuren plaatsen. Ook kan hij de oude voordeur demonteren, de nieuwe voordeur opmeten en indien nodig de gevel doorbreken. De monteur kan belkosten en arbeidskosten in rekening brengen. Daarom raden we meestal aan om meerdere ramen en deuren tegelijk te vervangen. Dit samen met buren doen is ook erg aantrekkelijk. Dit kan arbeidskosten besparen. Een ervaren vakman installeert ongeveer drie deuren per dag, dus hij heeft veel ervaring.

Daarom is het het beste om de deur niet zelf te installeren, maar een monteur te vragen deze te installeren.Aluminium voordeur prijzen