Beste Aluminium Ramen

Het aluminium frame overtuigt door zijn klassieke uitstraling. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren en vormen. De uitgebreide ontwerpmogelijkheden van het aluminium frame helpen het gebouw een unieke stijl te geven. Creëer een stijlvolle uitstraling die alle trends overstijgt.

De basis van het beste aluminium frame

Hoge stabiliteit, energie-efficiëntie, waardeverhoging, meerdere oppervlakteafwerkingen, smal oppervlak, minimaal onderhoud, soepele werking en lange levensduur. Met een aluminium frame creëer je de hoogste kwaliteit voor het leven.

 

Ontworpen om helemaal aan uw behoeften te voldoen

Met onze aluminium ramen kunt u uw huis inrichten, zoals u dat wenst: comfort, veiligheid en energiebesparing. Onze ramen bieden verscheidene vormgevingsmogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en afwerking.

 

Sterk geïsoleerd, sterk en geschikt voor algemeen gebruik

Het sterk geïsoleerde aluminium framesysteem zet een nieuwe standaard in de thermische isolatie van aluminium frames - zonder afbreuk te doen aan gebruiksgemak of design. De smalle profielbreedte zorgt voor maximale transparantie, waardoor uw werk- en woonruimtes bijzonder helder en goed verlicht zijn.

Zeer geschikte thermische isolatie: Uf-waarde = 0,92 W/(m2K)

Anti-diefstal RC 3

Minimale aanzichtbreedte 91 mm

 

Bent u op zoek naar reserveonderdelen?

 

Bent u op zoek naar onderdelen of reparatie artikelen voor aluminium deuren en ramen? Deze vind je ook in onze webshop.beste aluminium ramen