Budget Ramen

Er zijn schuiframen in de woonkamer en vaste ramen in de hal. Elke kamer heeft een passend raamtype. De keuze van het type raam is natuurlijk aan jou.

Vast raam

Een vast raam is een standaard raam dat niet geopend kan worden. Het scoort hoog op het gebied van veiligheid en isolatie en is meestal de goedkoopste optie. Vraag jezelf af of je de ramen buiten kunt schoonmaken.

Dit type raam is geschikt voor de voorkant van uw woning, zoals naast de voordeur of inkomhal. Vaste ramen aan de noordkant van je huis zullen ook goed werken. Of aan de achterzijde, waar u contact kunt maken met de tuin.

 

Schuifraam

Schuiframen geven mensen een gevoel van ruimte en veel licht. In geopende toestand nemen ze veel minder ruimte in beslag dan open raamdelen. Ideaal voor woonkamer of keuken, snelle toegang tot je terras of tuin. Heeft u een slaapkamer met een terras? Dan is dit ook de juiste keuze.

Kiest u voor aluminium schuiframen, dan kunt u het grootste oppervlak overspannen. Ook in hout en PVC heb je veel keuze. Met de hef- en schuiframen kunt u ook zware ramen eenvoudig openen en sluiten. Een klein nadeel is dat je niet het hele glasgedeelte kunt openen. Vouwschuiframen kunnen dit probleem tot op zekere hoogte oplossen.

 

Schat uw prijs

Heeft u al een idee hoe uw ramen eruit moeten komen te zien en wilt u de prijs van uw ramen weten? Voor ramen van hout, aluminium, staal of kunststof berekent u eenvoudig uw budget.

Vul uw gegevens in en wij geven u direct een goede instructie zodat u begrijpt of de ramen in uw hoofd ook binnen uw budget passen.

budget ramen