Deuren Ramen

Deuren en ramen geschikt voor elk project

Vorm, kleur, warmte-isolatie, antidiefstal- of geluidsisolatie, onze ramen, voordeuren, balkondeuren en liftschuifdeuren bieden u een breed scala aan ontwerpopties die het beste passen bij de behoeften van uw klanten. Om u meer creatieve vrijheid en meer tijd te geven om klanten te adviseren, hebben we veel handige tools en diensten ontwikkeld. Deze ondersteunen u bij het plannen en verminderen van uw administratieve werkzaamheden.

Kunststof: lange levensduur, weersbestendig, onderhoudsvrij

Uitstekende plasticiteit, de beste prijs-kwaliteitverhouding en ontwerpmogelijkheden: dit zijn allemaal argumenten voor deuren en ramen van hoogwaardig PVC. We gebruiken ook een heel speciaal oppervlak om onze profielen te vervolledigen: high-definition oppervlaktebehandeling. Dit bijzonder gladde oppervlak is nauwelijks gevoelig voor vervuiling en is eenvoudig te reinigen.

Verwijdert u oude kunststof ramen en plaatst u nieuwe? Wij nemen uw recyclingwerk over. De materialen worden verzameld, gereinigd, verkleind, gesorteerd, deels verfijnd en uiteindelijk hergebruikt om nieuwe raamprofielen te maken. Zo wordt het oude raam een ​​nieuw, innovatief en duurzaam raamsysteem met dezelfde kwaliteit als een raam van het nieuwe materiaal. Op deze manier kunnen onze ramen energie besparen gedurende de hele levenscyclus van het product, niet alleen wanneer ze zijn ingebouwd.

In contact komen met ons

Heb je nog vragen? De medewerkers van ons verkoopkantoor helpen u graag verder.deuren ramen