Deuren Zandstralen Prijs

Waarom heb je een gezandstraalde deur nodig?

De deur heeft een grote invloed op de sfeer van de woonkamer. Ze worden heel vaak gebruikt en nemen een groot deel van de muur in beslag. Als je een oud huis koopt, zul je vaak merken dat de zwart gelakte eiken of beuken deur nog heel is, maar helaas niet meer bestaat. Naast het vervangen door dure nieuwe deuren, kunt u er ook voor kiezen om ze te zandstralen.

Zandstralen

Na het zandstralen kwam de natuurlijke, blekere kleur van het hout terug. Dit oogt direct moderner en frisser. In combinatie met de nieuwe verf op de muren lijkt het alsof je huis helemaal is opgeknapt!

Daarnaast zijn straaldeuren een zeer milieuvriendelijke oplossing. Bij zandstralen zijn geen chemicaliën nodig en u kunt hout besparen doordat u geen nieuwe deur hoeft te kopen.

Deur zandstralen: hoe doen we dat?

We kunnen de deuren uit de scharnieren halen en naar onze studio brengen om te zandstralen. Dit scheelt een hoop voorbereidingswerk om te voorkomen dat stof zich door de hele woning verspreidt. Aan de andere kant kan het frame niet worden gezandstraald. U kunt er ook voor kiezen om de deur in onze werkplaats te zandstralen en thuis het kozijn en de plint te zandstralen.

Zandstraaldeur: wat kunt u verwachten?

Als u ons inhuurt om uw deur te repareren, bent u zeker van een perfect resultaat. De verf is volledig verdwenen, maar de details in de gravure zijn nog intact.

We minimaliseren stofoverlast.

Na het zandstralen polijsten we de deuren en voorzien ze van een nieuwe beschermlaag in de vorm van olie of lak. Kleurloos of gekleurd? De keuze is aan jou.

De prijs van het zandstralen van de deur?

Geïnteresseerd in? Vraag nu een gratis offerte aan!deuren zandstralen prijs