Extra Slot Kunststof Deur

Kunststof deur

Kunststof deuren zijn heel erg populair. Er zijn hiervoor talrijke oorzaken. Vele voordelen maken kunststof deuren tot een zeer aantrekkelijke keuze. Deze deuren zijn relatief goedkoop, zijn duurzaam, vergen weinig onderhoud en zijn meestal inbraakwerend. Om goed en  optimaal te profiteren van uw kunststof deur, kiest u er ongetwijfeld voor om hang- en sluitwerk te installeren dat speciaal voor kunststof deuren is gemaakt.

Accessoires voor kunststof deuren

Goede veiligheidsaccessoires zijn essentieel voor de normale werking van de deur. Zo zorgt u ervoor dat de deur nauwelijks wordt geopend door ongewenste indringers. Veiligheidsaccessoires spelen een belangrijke rol bij het beschermen van het slot en voorkomen dat mensen het slot openen. 

 

Kunststof deurslot

Kunststof deuren zijn meestal ook voorzien van sloten, vooral op buitendeuren. In dit geval heeft het meestal de voorkeur om te kiezen voor een insteekslot, dat is voorzien van een cilinderslot. Deze is relatief goedkoop, praktisch en moeilijk te handhaven. Het slot is vrij eenvoudig te plaatsen op een kunststof deur en biedt genoeg beveiliging om je huis met een gerust hart op slot te doen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor randsloten, die niet op de deur maar op de deur worden gemonteerd. Deze optie is gemakkelijker te installeren, maar minder subtiel, dus qua ontwerp zal hij het insteekslot niet verslaan. Waar je ook voor kiest, kies altijd voor een slot met het SKG-keurmerk. Zo bent u zeker dat uw keuze een veilige keuze is!



extra slot kunststof deur