Geluidsisolatiemateriaal

Geluidsisolatiematerialen kopen

Een van de grootste ergernissen in de familie is lawaai. U kunt iets doen om dit te voorkomen. Een goede geluidsisolatie kan veel rust creëren voor de buitenwereld, je buren en het huis. Om uw huis te isoleren kunt u kiezen voor geluidsisolerende panelen voor wanden en vloeren en geluidsisolerende panelen voor plafonds. Ook kun je foamboards gebruiken om de akoestiek in huis te verbeteren.

Geluidsisolatie met isolatieplaat

Door het gebruik van thermische isolatiepanelen kunt u geluiddichte plafonds of geluiddichte wanden realiseren. Deze panelen absorberen geluid, verminderen nagalm en verbeteren de akoestiek.

Geluiddichte muren en geluiddichte vloeren

Je kunt het plafond natuurlijk verwarmen, maar ook geluiddichte wanden en geluiddichte vloeren kunnen geluidsoverlast verminderen.

Vloer

Hier vindt u niet alleen eenvoudige schuimpanelen met geluidsisolatie, maar ook hoogwaardige vloeren met geluidsisolatie en brandwerendheid.

Schilferig schuim

Met behulp van schilferschuim maak je de ruimte geluiddicht en creëer je een stille, stille omgeving. Bovendien ondersteunt de schilferige schuimplaat de constructie van de kamer.

U kunt uw isolatiewerkzaamheden ook uitvoeren via onze DIY-service.

Via onze doe-het-zelfservice heb je nu geschikte vakmensen voor je werk geregeld.

Kun je wel wat deskundige hulp gebruiken of heb je geen tijd om deze klus zelf te klaren? Maak dan snel en gemakkelijk een afspraak. Ook nu staan onze DIY service professionals voor je klaar. Houd rekening met de huidige richtlijnen zodat je veilig thuis kunt werken.geluidsisolatiemateriaal