Glazen Voordeur

Glazen voordeur: de perfecte combinatie van elegantie en duurzaamheid

PVC deuren, PVC deuren en ramen nieuws

Wilt u uw woning een extra touch geven en uw gevel mooier maken? Kies dan voor de glazen voordeur. Glazen voordeuren zijn in opkomst. Dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar de toegevoegde waarde die ze bieden. Voor de glazen voordeur is natuurlijk het uiterlijk het eerste waar u aan moet denken. Maar je moet ook rekening houden met veel praktische factoren. We lijsten ze op.

Geen snuffelaars

Bij het kiezen van een buitendeur is privacy een belangrijke factor. Als je de glazen voordeur achter je sluit, wil je natuurlijk niet spioneren. Kies een ondoorzichtige glassoort. Matglas blijft de meest populaire keuze en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Glazen voordeur en beveiliging

Het glas is kwetsbaar en de dieven zijn blij om de glazen voordeur op hun radar te zien verschijnen. Daarom moet u alle aandacht besteden aan diefstalpreventie. Veiligheidsglas minimaliseert het risico op inbraak. Gehard glas en gelaagd glas (meerdere lagen aan elkaar gelijmd) behoren tot de categorie veiligheidsglas. Beide glassoorten zijn duurzaam en scoren hoog in glasnormen.

Glazen voordeur en isolatie

Kiest u voor een glazen voordeur? Er wordt voldoende aandacht besteed aan de thermische isolatiewaarde van glas. Warmte zal immers via deuren en ramen ontsnappen en isolatieglas is nodig om de energiekosten te beheersen. De meeste mensen kiezen voor dubbele beglazing, maar u kunt nog een stap verder gaan en driedubbele beglazing installeren.

Wil je thuis helemaal tot rust komen? Denk tot slot aan geluidsisolatie om storend geluid te voorkomen.

PVC-deuren zijn de ideale oplossing voor het ontwerpen van glazen voordeuren. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op!glazen voordeur