Goedkope Voordeuren

Goedkope voordeur: stel jezelf samen met de configurator

Schrijf zelf je eigen goedkope voordeur. Klik op de afbeelding (deur) die het beste bij uw woning past en voer de juiste maat in. De configurator kent 5 simpele stappen, daarnaast ziet u de mogelijkheden op het gebied van beveiliging, tocht sortering, brievenbussortering en toebehoren. Op zoek naar een goedkope en betaalbare voordeur? Bestel voordelige voordeuren met of zonder glas vanaf 412 euro of meer.

Wilt u niet zelf een nieuwe voordeur plaatsen? Maak gebruik van onze montageservice.

Aandachtspunten bij het kopen van een goedkope voordeur

Hieronder lees je enkele handige tips die je kunt gebruiken bij het zoeken naar nieuwe voordeur aanbiedingen.

Draairichting deur + bevestigen

Controleer de draairichting van de voordeur. Een deur kan naar binnen of naar buiten draaien. Naast de draairichting kun je ook letten op de zijkant van het opzetstuk. Zo kan de voordeur links of rechts worden aangesloten.

Aangepaste deur/deur maat

Meet hoogte en breedte in millimeters. In de meeste gevallen zullen huidige keepers standaardmaten aannemen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij de deur op maat maken.

Betaalbare voordeur: met of zonder brievenbus?

Niet alle voordeuren hebben brievenbussen. Staat er geen brievenbus bij de voordeur, dan dient u deze zelf aan te schaffen. De deur zonder brievenbus geeft de deur een plechtige en stoere uitstraling. Bepaal voordat je een deur koopt wat je mooi vindt.

 goedkope voordeuren