Gratis Raam

Islotatie ramen van verschillende materialen 

Isolatie aluminium

Onze aluminium ramen hebben een zeer goede warmte-isolerende werking. Ze zijn geïsoleerd: 3 kamers, 3 pakkingen en een harde PVC-isolatie. Niet alleen bleef de kou buiten, maar het geluid drong niet door. Zo geniet je met een gerust hart van maximaal binnencomfort.

 

Isolatie PVC 

Een van de grootste voordelen van PVC-ramen is hun hoge isolatiewaarde. Dankzij continue technologische innovatie is de kwaliteit van ramen de afgelopen jaren sterk verbeterd. Met 5 kamers en 3 afdichtingen ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden. Het houdt je koel in de zomer en in de winter zet je de verwarming gerust lager. Afhankelijk van het glas dat je mooi vindt, heeft PVC ook een uitstekende geluidsisolerende werking tot 28 decibel. Geen geluids- of weersproblemen. Het resultaat van kunststof ramen: lagere energiekosten, meer zorg voor het milieu en minder geluid.

 

Isolatie hout

De midden- en binnenafdichtingen van onze houten ramen versterken het natuurlijke warmte-isolatievermogen van hout. Zo geniet u van perfecte wind- en waterdichtheid, sterke geluidsisolatie en sterke koude- en warmtebuffering. Al onze houten ramen zijn standaard voorzien van dubbel glas.

Lees meer over ons op de website.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Heeft u een bouw- of renovatieplan? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Of bezoek altijd onze showroom.



gratis raam