Groothandelramen

Als deur- en raamfabrikant verkochten we in het verleden alleen producten aan "traditionele installateurs". Maar sinds 2012 verkopen wij als groothandel ook deuren en ramen rechtstreeks aan particulieren. We doen dit tegen de prijs van een "traditioneel installateur" die ramen koopt. Daarom koopt u groothandelsramen tegen fabrieksprijzen. Zo zijn wij veel goedkoper dan andere deur- en raaminstallateurs.

Het eerste wat u hoeft te doen is uw deuren en ramen (eventueel met tijdelijke afmetingen) in de offertecalculator in te voeren en de offerte te berekenen. Twijfel je over de maat en opties? Kom naar onze showroom voor voormetingen, dan maken we samen voor u een prijsopgave. Of meet na het plaatsen van een bestelling. De productie start pas nadat we metingen bij u thuis hebben gedaan. Hulp nodig bij plaatsing? Vraag dan de hulp van een van onze experts. U kunt deze en andere opties als opties in de offertecalculator aanvinken.

Alleen voor topkwaliteit

Ons bedrijf staat voor eersteklas kwaliteit. Daarom werken we enkel met topmerken in België en Duitsland. Daarnaast zijn alle PVC-ramen voorzien van verzwaarde stalen buizen ter versteviging. Al onze accessoires, zoals rolgordijnen, screens, plooien... zijn van Belgische fabrikanten. Deze accessoires installeren wij op de ramen van onze werkplaats.groothandelramen