Hoeveel Kost Een Nieuwe Voordeur

Hoeveel kost de voordeur?

Je zou de voordeur kunnen zien als visitekaartje van je huis. Het moet dus passen bij uw huis. Bij ons heb je volledige creatieve vrijheid.

Door talloze wisselingen in kleuren, modellen, glas en decoratieve accessoires stelt u snel het ideale voordeur samen. Aan elke deur hangt een ander prijskaartje. Voor het inzamelen van kunststof voordeuren voor woningen kunnen wij een indicatie van de prijs meegeven vanaf 3.300 euro inclusief btw en montage.

De prijs van aluminium voordeuren ligt bijna 50% hoger dan de prijs van plastic.

De volgende opties beinvloeden de prijs:

Indeling en grootte van deur en kozijn

De hoogte, breedte en indeling van het kozijn van de voordeur en de soort deur beinvloeden de prijs. Kies je alleen de voordeur of de voordeur met ernaast vast glas (zogenaamde zijlichten)? Wil je een deur met veel glas voor zoveel mogelijk lichtinval, of een deur met decoratieve panelen uit de jaren 30 of een rustieke uitstraling?

Vooruitgang opbouwen

Elke situatie is uniek. Er kunnen structurele werkzaamheden nodig zijn om de voordeur goed te positioneren en ervoor te zorgen dat het metselwerk intact blijft. Onze adviseur komt bij u langs, beoordeelt uw situatie en bepaalt de juiste installatiemethode.

hoeveel kost een nieuwe voordeur