Hoeveel Kost Een Voordeur

Wat is de prijs van de nieuwe poort?

Prijs poort

De buitendeur van uw huis is als een visitekaartje, waarmee u uw gasten kunt verwelkomen. De deur die bij uw woning past, natuurlijk in het entreegebied, geeft een eerste indruk. Wilt u de deur vervangen of bent u van plan een nieuw huis te bouwen? Dan ben je misschien benieuwd naar de externe prijs.

Het berekenen van de prijs van een nieuwe deur hangt af van uw keuzes qua materiaal, maat, kleur, afwerking, etc.

De prijs van de voordeur

Voor elk budget vinden we stijlvolle kunststof, aluminium of houten deuren. Het is niet eenvoudig om een ​​vaste prijslijst te ontwikkelen voor de voordeur of de achterdeur. We zullen uw keuze overwegen:

Type en indeling van profielen

Kleur en folie

Sloten en scharnieren

Afwerking van profielen: mallen, krukjes,...

Glassoort:

Diverse opties zoals isolatie, veiligheid,...

Natuurlijk krijgt u ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over ons brede scala aan deurmaterialen, kleuren en stijlen. Onze deuren staan ​​voor u open, dus loop gerust eens binnen in een van onze showrooms!

Gebruik onze budgetindicatoren voor voorlopige prijsramingen

Wilt u de prijs van nieuwe deuren en ramen berekenen? Dit kan door middel van onze budgetindicatoren. Hiermee kunt u een grove schatting maken van de prijs van kunststof voordeuren, houten buitendeuren of aluminium deuren.

De exacte prijs van uw deur

Er zijn veel mogelijke afwerkingen, handgrepen, glassoorten... elk element is van invloed op de totaalprijs van de voordeur.

Wilt u de exacte prijs van uw deur weten? Maak dan een afspraak met een adviseur. Hij adviseert u graag bij het kiezen van de ideale deur en maakt voor u een gedetailleerde offerte op.hoeveel kost een voordeur