Kostprijs Houten Ramen

Houten raam prijs

Bij het kopen van een raam vraagt u zich meestal af: wat is de prijs? Om u direct de prijs van houten ramen te laten weten, kunt u hieronder de materiaal kostprijs inclusief montage bekijken. Het installeren van ramen door experts heeft twee belangrijke voordelen. U kunt zorgen voor kwalitatief hoogstaand werk en alle werk wordt voor u gedaan. Maak je geen zorgen over nieuwe glanzende ramen. Wil je 3 ramen van 2.000 x 1.500 mm in je woning plaatsen? Bedenk dat de totale kosten tussen de 2.500 en 4.000 euro liggen.

De prijs van elk type raam

Houten ramen zijn er in allerlei maten en soorten. Onderstaande tabel toont de prijs van houten ramen per type raam. Hierbij is montage niet inbegrepen. We raden je aan om Windows te installeren, omdat het installeren of vervangen van Windows geen gemakkelijke taak is. Wilt u de prijs weten inclusief montage? Verwacht dan dat de kosten die je hieronder ziet zullen verdubbelen. De prijs is inclusief isolatieglas.

 

Haast geen onderhoudskosten

Onderhoudskosten van houten ramen zijn hoger dan die van aluminium en PVC ramen. De onderhoudskosten van houten ramen zijn echter niet slecht. Uit onderzoek blijkt dat je over 30 jaar gemiddeld 570 euro per vierkante meter aan onderhoudskosten kwijt bent. Jaarlijks slechts 19 euro. Naast de prijs voor het kopen van houten ramen, hoeft u nauwelijks rekening te houden met extra onderhoudskosten. Door meerdere keren per jaar de ramen te reinigen, kunt u het benodigde onderhoud enigszins verminderen.kostprijs houten ramen