Nieuwe Binnendeur Plaatsen

Binnendeuren online kopen? Kies de juiste draairichting!

Als je van plan bent om online een nieuwe binnendeur te kopen, is het belangrijk om de juiste openingsrichting te kiezen. De binnendeur kan naar links of naar rechts worden geopend. U kunt de openingsrichting van de deur op de volgende manieren bepalen:

Weten hoeveel scharnieren er per deur nodig zijn? Elke deur kan anders zijn. Daarom is het belangrijk om dit punt grondig te bestuderen.

Heeft u hulp nodig bij het online bestellen van nieuwe binnendeuren op maat, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook gebruik maken van onze meetservice. Dan komen onze deurexperts bij u thuis om alle afmetingen van uw binnendeuren op te meten en u direct van een persoonlijk advies te voorzien.

Hoe de maat van binnendeuren opmeten?

Als u een oude binnendeur wilt vervangen door een mooie nieuwe binnendeur, is het belangrijk om de juiste maat op te meten. U kunt gebruik maken van onze meetservice. Op deze manier kunt u een nauwkeurige meting van de binnendeur garanderen. U kunt dit echter eenvoudig zelf doen. Met de volgende methode kunt u de juiste maat opgeven in de configurator. Er zijn twee soorten binnendeuren. We noemden het al: stompe deuren en vouwdeuren. De methode voor het meten van getande binnendeuren is anders dan de methode voor het meten van stompe binnendeuren.



nieuwe binnendeur plaatsen