Nieuwe Voordeur Prijs

 

Veilige voordeur van PVC, aluminium en hout

Uw voordeur is uw visitekaartje. Dit is een warm welkom voor uw bezoekers. De mogelijkheden om kunststof, aluminium of houten voordeuren volledig naar uw smaak te ontwerpen zijn eindeloos. Bespreek al uw wensen tot in detail met experts in uw regio: bijna alles is mogelijk.

Moderne PVC-deur met houtlook

Het roterende deel is integraal gevormd zonder rand op de rand. Mooi, stevig, beter geïsoleerd en veiliger. RVS handgrepen zijn er in verschillende soorten en maten. De driepuntshaaksluiting zorgt voor extra veiligheid.

Strakke aluminium deur

De plaat is gemaakt van 3 mm massief aluminium en gelakt in exact dezelfde kleur als het frame. Schoonheid en veiligheid staan ​​voorop! De horizontale groef is perfect uitgelijnd met de middelste kolom aan de zijkant. U krijgt een deur die oog heeft voor details! De driepuntshaaksluiting zorgt voor extra veiligheid.

Aluminium deur met middenkolom en gezandstraald glas

Hier is een duidelijke grens aangebracht zodat je toch van binnen naar buiten kunt kijken. Kijk nu wie er voor je deur staat. U kunt al dan niet kiezen voor gelaagd veiligheidsglas. Driepuntshaaksluiting, veiliger 

Klassieke PVC-deur

Op het paneel en de zijkanten is gezandstraald glas gebruikt. Hier wordt een krachtige interceptor gebruikt. Driepuntshaaksluiting, veiliger



nieuwe voordeur prijs