Plaatsen Ramen

Raamplaatsing 

Veel bouwers en decorateurs zijn van mening dat hoogwaardige materialen voldoende zijn om huizen energiezuinig en comfortabel te maken. Het gaat echter veel verder dan dat.

De juiste plaatsing van ramen even belangrijk als ​​maximale akoestische en thermische isolatie te verkrijgen. Luchtdichtheid is bijvoorbeeld noodzakelijk. Helaas is een volledige hermetische installatie niet vanzelfsprekend. Het is eigenlijk slechts weggelegd voor professionals die over de nodige expertise en expertise beschikken.

Het correct meten van vensters lijkt kinderspel, dat is echter niet zo. Wilt u niet voor slechte verrassingen komen te staan? Dan kunt u het beste samenwerken met een deskundige.

Als er geen effectieve isolatie rond de ramen is, loopt u risico op koudebruggen. Zelfs de kleinste fouten kunnen warmtelekken veroorzaken.

 

Erkende installateurs garanderen kwaliteit

Een erkend installateur heeft alle troeven in huis om kunststof ramen op de gewenste manier te plaatsen. We beseffen dat dit uniek is. Ons antwoord? Uitgebreid netwerk van distributeurs. Ze voldoen aan al onze kwaliteitseisen en kunnen uw PVC-ramen efficiënt en snel plaatsen. Hun solide opleiding, kwaliteitscertificaten en permanente opleiding, gekoppeld aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kunnen zelfs de grootste twijfelaars overtuigen.

 

U kunt veel problemen voorkomen door een erkend installateur te gebruiken

Als uw nieuwe ramen door een erkende dealer worden geplaatst, kunt u een hoop ellende voorkomen. Als uw raam na verloop van tijd problemen krijgt, grijpt de voorkeurspartner in. Als u echter zelf PVC-ramen plaatst of onbevoegde installateurs gebruikt, moet u de eventuele schade zelf betalen. Bij ons kunt u met een gerust hart ramen kopen!

Geïnteresseerd in? Vraag een offerte aan voor onze hooggeïsoleerde deuren en ramen of bezoek een van onze dealers!plaatsen ramen