Prijs Binnendeur

Is uw binnendeur aan vervanging toe, maar weet u niet zeker welke binnendeur u wilt? Of weet je niet wat er gaat gebeuren qua prijs? We kunnen ons voorstellen dat doordat er inmiddels een groot aantal soorten binnendeuren zijn, je ook voor elke binnendeur verschillende opties kunt geven. Dan heb je verschillende merken, verschillende soorten deurvullers, ophangmethodes... We kunnen ons voorstellen dat je nooit meer het bos van de bomen zult zien. Daarom geven we je een handig overzicht van waar je op moet letten bij het kopen van binnendeuren en wat je prijsverwachtingen zijn.

Om u een goed voorbeeld te geven van wat een binnendeur zou kunnen kosten, schetsen we enkele voorbeeldsituaties voor verschillende deuren. Een gangbare binnendeur is een standaard whiteboarddeur. Deze deuren vallen niet op in uw huis en zijn meestal goedkoper dan de echt in het oog springende deuren in uw huis.

De standaardvuller voor deze paneeldeur is honingraatvuller. Deze vulling is erg licht, waardoor je deur niet zwaar is. De geluids- en warmte-isolerende werking van de deur is slecht. Bij dit type vulmiddel zijn er geen extra kosten aan de deur. U kunt ook kiezen voor segmentvullers, die zwaarder zijn en hogere isolatiewaarden hebben. Deze vulling kost 38,60 euro bovenop de oorspronkelijke prijs van de deur. Ten derde kun je volpension kiezen voor 43,50 euro extra. Deze plamuur zorgt ervoor dat de branddeur een goede isolatiewaarde heeft. De deur is zwaar, dus je hebt goede scharnieren nodig.



prijs binnendeur