Prijs Buitendeur

De buitendeur is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Veel mensen besteden hier niet veel aandacht aan, maar ze zijn toch de beste. Het type buitendeur dat u kiest, heeft niet alleen invloed op de uitstraling, zoals de uitstraling van uw huis, maar garandeert ook deels de veiligheid van uw woning. Een heavy-duty buitendeur uitgerust met hoogwaardig hang- en sluitwerk is misschien duurder, maar kan de veiligheid van uw huis aanzienlijk verbeteren. Wilt u toch een (nieuwe) buitendeur bestellen, maar wilt u eerst inzicht krijgen in de verschillende mogelijkheden en de kosten die dit met zich mee kan brengen? We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

 

Wat is de prijs van de buitendeur?

De exacte kosten van de buitendeur zijn afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk bijvoorbeeld de materialen waaruit de buitendeur bestaat, maar welke andere opties kun je behalve hang- en sluitwerk nog meer bedenken? Laten we eerst eens kijken naar de materialen die kunnen worden gebruikt om het frame te maken. Hierbij onderscheiden we de volgende opties: PVC, aluminium en hout.

 

Bij het bepalen van bovenstaande prijs is niet alleen gekeken naar de btw en de plaatsing van de deur, maar ook inclusief HR++ glas.

Bij het kopen van een buitendeur moet u natuurlijk met meer dan alleen bovenstaande punten rekening houden. In vergelijking met binnendeuren moet het materiaal bestand zijn tegen weer en wind. Daarnaast moeten voor buitendeuren ruimere beveiligingsmaatregelen worden genomen zodat potentiële dieven uw woning niet kunnen binnendringen. Kiest u voor de aanschaf van een standaard buitendeur met standaard hang- en sluitwerk, dan kunt u rekening houden met de aanschafprijs van 1.000 tot 1.250 euro. Wilt u een buitendeur kopen van hoogwaardige materialen met echt veilig hang- en sluitwerk? In dit geval liggen de kosten meestal rond de 2.000 euro.



prijs buitendeur