Profel Ramen Limburg

Limburgse deuren en ramen

Bent u toe aan het plaatsen van nieuwe ramen en/of deuren in Limburg? Met Profel kunt u uw huis bouwen volgens uw visie: comfort, warmte, lichtheid en schoonheid. Door het maatwerk van PVC, hout en aluminium vindt u zeker deuren en ramen die bij uw woning passen.

PVC raam

Doorslaggevend voor kunststof ramen zijn de isolatiewaarde, het warmtegevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. Houtachtige PVC-ramen zijn niet te onderscheiden van massief hout. Er is zelfs een aluminium uitstraling om uit te kiezen. 

Aluminium raam

Doorslaggevend bij de keuze voor aluminium ramen zijn de grootte, het kleurenpalet en de stijl van uw woning. Slanke aluminium ramen zijn ideaal voor grote ramen. De beste isolatiewaarde, hoogwaardige kleurverf met hoge weerstand.

Houten ramen

Onze houten ramen zijn gewoonweg prachtig. Door het gebruik van goedgekeurd duurzaam hardhout worden ze op maat gemaakt met een warme en natuurlijke uitstraling. Omdat houten ramen statische lakken op waterbasis zijn, hoef je ze pas na ongeveer acht jaar opnieuw te schilderen.

Klap venster

Het draaikiepraam kan op twee manieren worden geopend: volledig geopend of gewoon gekanteld, bijvoorbeeld door het raam te laten vallen of te kantelen. 

Kantelraam

Het lager uitzetraam, ook wel het kiepraam of het kiepraam genoemd, opent naar binnen. Daarom, als u het raam kantelt, zal het van boven naar binnen kantelen of openen om een ​​scheur te vormen.

Draai raam

Door het raam te draaien kunt u het raam volledig openen. Afhankelijk van uw keuze kan het raam alleen links of rechts naar binnen worden geopend.

Guillotine venster

De look en feel van een klassiek guillotineraam en de voordelen van een draaibaar kantelraam: het raam is een 100% draaibaar kantelraam, dat alleen verticaal lijkt te schuiven.



profel ramen limburg