Profel schuifraam

Schuiframen: een uitstekende leefomgeving voor tuinen en woonkamers

Wil je gebruik maken van hout, PVC of aluminium voor meer licht en ruimte?

Wij hebben altijd schuiframen die passen bij uw woning en wensen. Iedereen is blij met het licht en de warmte van de zon. Breng dat geluk naar binnen. Deze ontwerpen zijn stevig en slank om een ​​lange levensduur te garanderen. Profel-ramen voldoen aan de strengste thermische en antidiefstalnormen. Voel je comfortabel en veilig. Ramen open en sluit je gemakkelijk en geruisloos met behulp van loopwielen.

 

PVC schuifraam

Houd je van de warmte binnen en het lawaai buiten? Kunststof schuiframen beschikken over een enorme isolatiewaarde. Gegalvaniseerde verstevigingsprofielen verhogen de stabiliteit. Ze zijn er in de meeste kleuren en imitaties (looks van hout en aluminium, enz.). Nog een voordeel: ze zijn zuinig en onderhoudsarm. De maximale opening is vier meter.

 

Schuifraam van aluminiumlegering

Houd je van veel licht en glas? Aluminium is een lichtgewicht en zeer sterk materiaal dat kan worden gebruikt voor grote glasoppervlakken en openingen. Hiermee haal je je tuin echt in huis. Schuifdeuren gaan gemakkelijk en geruisloos open en dicht.

 

Dit is wat uw Profel Schuifraam bijzonder maakt

De multi-borstelafdichting maakt hem winddicht en geluiddempend.

Platte bekleding zorgt voor een mooi design.

Verbeterde antidiefstalbeveiliging.

Het lagerwiel kan eenvoudig worden geopend en gesloten.

Er kan een vloer gelegd worden.



profel schuifraam