PVC buitendeur

Waarom kiezen voor PVC deuren?

Bent u op zoek naar onderhoudsvrije en stijlvolle deuren? Dan zijn PVC deuren ideaal. Het heeft een aantal indrukwekkende praktische voordelen en is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en stijlen. Wij hebben de belangrijkste voordelen van kunststof deuren voor u op een rijtje gezet.

 

Precies jouw stijl

PVC is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Verder kan er ook gekozen worden uit verscheidene afwerkingen, zoals kunststof deuren met houtreliëf. Perfect voor wie van hout houdt, maar niet te veel aandacht en tijd wilt besteden aan het onderhoud ervan. Bovendien bieden unieke vormen en profielen een scala aan opties om deuren precies in uw wensen te maken.

Duurzaam en uitstekende isolatiewaarde

De PVC-deuren van vandaag voldoen aan de hoogste isolatienormen op de markt. De buitendeur en de voordeur vormen een scheidslijn tussen warm en koud en isoleren je bovendien van geluid. Als u ervoor kiest om een ​​geïsoleerde kunststof deur te kopen, bewijst dit ook dat ecologie het allerbelangrijkste voor u is. Dankzij geïsoleerde deuren kunt u energie besparen. PVC-deuren helpen niet alleen uw wooncomfort te verbeteren, maar helpen ook om de energierekening te verlagen.

voorkom ongenode gasten

Beveiliging en diefstalpreventie zijn belangrijke aandachtspunten voor buitendeuren. Naast het standaard slot kunt u ook kiezen voor een driepuntsslot of zelfs een vijfpuntsslotvariant. U kunt kunststof buitendeuren zelfs uitrusten met anti-diefstal klauwen om de deur extra te beveiligen aan de scharnierzijde. Zo geef je dieven geen kans!

Makkelijk te onderhouden

PVC is van nature vlek- en stofbestendig. Het is voldoende om de deur schoon te maken met een zachte spons en water, indien nodig kunt u een milde reiniger toevoegen. We raden aan om PVC-deuren niet chemisch te reinigen. Er kunnen dan krassen ontstaan.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in het plaatsen van een kunststof deur of wilt u na het lezen van de vele voordelen een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst.pvc buitendeur