PVC deuren en ramen Evergem

Deuren en ramen Evergem

Bent u op zoek naar een raam- en deurspecialist in de buurt van Evergem? Of bent u gewoon op zoek naar schuiframen of schuifdeuren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij gebruiken aluminium en kunststof (PVC) ramen en deuren. Ook horramen en hordeuren maken wij op maat, zodat u perfect geplaatste rolgordijnen en zonwering kunt krijgen zoals horramen, zonwering, balkonzonwering en verticale zonwering.

 

Aluminium ramen en deuren Evergem

Aluminium wordt beschouwd als een zeer sterk materiaal. Aluminium ramen en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in matte of glanzende afwerkingen. Het vereist weinig onderhoud en kan een leven lang meegaan zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

PVC deuren en ramen Evergem

PVC is ook een veelgebruikt deur- en raammateriaal. Het vereist weinig onderhoud, heeft isolerende eigenschappen en is goedkoper dan aluminium. Na verloop van tijd kan verkleuring optreden. Kies daarom altijd voor hoogwaardig kunststof of PVC.

 

Als je gaat verbouwen in de buurt van Evergem, raden we je ook aan om na te gaan of je in aanmerking komt voor premies. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op en wij komen bij u langs of nodigen u uit in onze showroom. Wij bespreken uw wensen en u ontvangt geheel vrijblijvend een offerte op maat.

pvc ramen en deuren evergem