PVC deuren en ramen herder

Duurzaam, veilig en betaalbaar!

Altijd de juiste oplossing voor jouw levensstijl

 

Iedereen heeft verschillende redenen om nieuwe PVC-ramen en -deuren te plaatsen. Bedoel je isolatie? leven? Zijn uw ramen klaar? Of wilt u een geweldig uitzicht? Mooie ramen en/of deuren doen wonderen voor woningen. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen en vormen. Dat PVC eruitziet als plastic? Die bewering is al lang voorbij. Onze imitatiehoutproducten zijn niet te onderscheiden van hout. Houd je van de uitstraling van aluminium? Of is er een bepaalde kleur die je mooi vindt? Het kan ook worden gecombineerd met extern aluminium.

 

Wat uw wensen ook zijn, onze Herderen experts helpen u graag verder.

 

Klasse E

Energiezuinige gebouwen dragen bij aan energiezuinige woningen. Kunststof ramen en deuren zijn een belangrijk deel van de algemene E-klasse. Klasse E geeft de energie-efficiëntie van een gebouw aan. Hoe lager de E-waarde, hoe zuiniger. De top E-klasse wordt strenger, dus de top E-klasse in 2021 zou wel eens E30 kunnen zijn. Daarom moeten kunststof deuren en ramen in de toekomst ook energiezuiniger worden.

 

Wat zal helpen om ramen en deuren zuinig te maken?

De thermische isolatiewaarden van raamprofielen en beglazing dragen bij aan de verlaging van de E-klasse. Een goed raamprofiel zorgt voor weinig warmteverlies, wat bijdraagt ​​aan een lagere energierekening. Goed energiezuinig schrijnwerk gecombineerd met goede ventilatie zorgt voor een energiezuinige en gezonde leefomgeving. Kies dus voor kunststof ramen met hoogwaardig glas en supergeïsoleerde raamprofielen (meerkamerprofielen).



pvc ramen en deuren herderen