Pvc Ramen En Deuren Wortel

Fraaie ramen of fraaie deuren zorgen voor een elegante finishing touch. Wij gebruiken PVC om uw deuren en ramen in Wortel te maken. Hieronder leest u de voordelen van PVC.

 

Sluit de dief af met PVC-deuren en -ramen

Om dieven af ​​te schrikken zijn alle deuren en ramen verstevigd volgens de normen. Hierdoor kan de gehele raam- of deurconstructie onder alle omstandigheden zijn perfecte vorm behouden.

 

Zorg altijd voor de beste kwaliteit kunststof ramen

Experts in ons laboratorium controleren dagelijks de kwaliteit van onze configuratiebestanden. Ze testen alle eigenschappen van grondstoffen, profielen en afgewerkte deur- en raamsystemen volgens de strengste Europese normen. Afmetingen, kleur, thermische stabiliteit, krimp, slagvastheid en hoeklassterkte zijn ook geverifieerd. Controleer de luchtdoorlatendheid, windweerstand en waterdichtheid van afgewerkte deuren en ramen. Zo waarborgen we de hoge kwaliteit van het profiel. De goedkeuring van veel autoriteiten is het beste bewijs.

Ook doen we er alles aan om onze producten te certificeren. Dit is niet wettelijk verplicht, maar het toont wel aan dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Veel goedkeuringen van verschillende autoriteiten, waaronder de bouwtechnische goedkeuring van de Belgische Unie, de zogenaamde goedkeuring, bewijzen dit.

 

PVC-ramen zijn zeer onderhoudsvriendelijk

De voordelen van kunststof zijn waterdicht, stofdicht en stofdicht. Kunststof ramen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Een vochtige doek is meestal voldoende. Kunststof is een stevig materiaal dat niet snel zal breken, scheuren of kromtrekken. Daarom is de levensduur van PVC-ramen maar liefst 50 jaar.Op de lange termijn kunt u met vertrouwen hoogwaardige ramen gebruiken.

 

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Wanneer we PVC vergelijken met aluminium of houten ramen, zien we altijd dat PVC ramen een beter prijskaartje hebben dan aluminium of houten ramen. De prijs is uiteraard afhankelijk van uw afwerking, aantal ramen, afmeting, kleur en opstelling.



pvc ramen en deuren wortel