Pvc Schrijnwerk

Welke PVC-schrijnwerken zijn er?

Er zijn veel soorten en soorten PVC buitenschrijnwerk producten. Wij hebben de meest populaire deuren en ramen op een rij gezet.

Er zijn ook verschillende soorten PVC buitendeur schrijnwerk producten om uit te kiezen:

Vaste PVC-ramen

Vaste PVC-ramen zijn betaalbaar, eenvoudig te installeren en bestaan ​​alleen uit een vast frame. Het voordeel van het bevestigen van PVC-ramen is antidiefstal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Open het PVC-venster

De raamopening is samengesteld uit een vast kozijn en een kozijn. Dit soort venster kan enkele of dubbele opening hebben. Soms wordt in het midden een ladder geplaatst. Ze moeten uitgerust zijn met de nodige raamaccessoires.

Omkeerbaar PVC-venster

Draaibare kunststof kantelramen kunnen worden geopend en neergelaten/gekanteld om te openen. Het mooie van deze ramen is dat u eenvoudig kunt ventileren zonder dat de gehele raamvleugel omhoog komt. Een vast raam en een kiep- en draairaam kunnen in 1 kozijn geplaatst worden.

PVC-bodemvenster

Het onderhangende PVC-raam heeft de eigenschap dat de vleugel horizontaal naar binnen kan vallen. Meestal zijn dit kleine ramen in toiletten en garages. In het onderste hangende raam is veel matglas geplaatst.

PVC hefschuifraam

Hef- en schuiframen worden voornamelijk gebruikt voor grote ramen, alleen om toegang te bieden tot het terras. De grote hefskid neemt niet al te veel ruimte in beslag en de benodigde horren of horren kunnen worden geplaatst.

PVC-deur:

De PVC buitendeur is geplaatst als achterdeur en voordeur. Ze kunnen zijn samengesteld uit volledige PVC-panelen en zijn in de meeste gevallen geglazuurd zodat ze meer licht binnen kunnen laten. Voordeuren met zijlichten zijn erg populair in moderne woningen. Ze kunnen ook een klein raam met dakraam hebben (klassiek huis). PVC-deuren en ramen leveren thermische prestaties en zijn onderhoudsvriendelijk.

 



pvc schrijnwerk