Ramen Dunne Profielen

De trend van aluminium ramen? smal profiel

Ramen in een woning zijn eigenlijk je kijk op de wereld. Wie kiest voor een grote glaspartij is dan ook niet geïnteresseerd in de contouren van het raam die zicht en licht belemmeren. Het aluminium raamprofiel is elegant en smal, maar zeer sterk. Als u dus maximaal wilt genieten van een goed verlicht huis, zijn ze de beste keuze.

Aluminium is een materiaal dat veel vrijheid biedt in stijl, vorm en kleur. Het is licht, maar tegelijkertijd super sterk. Daardoor zijn er een groot aantal toepassingsmogelijkheden en is aluminium zeer goed voor grote glasoppervlakken met maximale lichtinval. Smalle aluminium ramen zijn erg populair in particuliere woningen en commerciële gebouwen. Door de veelzijdigheid van het materiaal kun je het in verschillende designs gebruiken, van ultrastijlvol, modern tot klassiek.

 

Stalen uitstraling? Kies smalle aluminium ramen

Bent u op zoek naar de typische stijlvolle industriële uitstraling van ramen van staal? Dan is onze productlijn de perfecte keuze. Steellook ramen zijn hetzelfde als aluminium ramen en hebben dezelfde uitstraling als eerdere stalen ramen. Dit effect bereiken we door aluminium ramen met dunne profielen, speciale accessoires en aangepaste kleurschakeringen.

Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden

Naast het smalle profiel hebben aluminium ramen twee belangrijke eigenschappen:

Aluminium ramen zijn zeer duurzaam. Ze kunnen gemakkelijk een leven lang worden gebruikt zonder in te boeten op kleurechtheid en design.

Aluminium ramen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en volledig recyclebaar. Ecologisch verantwoorde producten.



ramen dunne profielen