Ramen en deuren PVC Boekhoute

Aluminium & PVC Deuren, Ramen, Luiken & Schermen | Boholt

Wij vervaardigen deuren en ramen, elektrische rolluiken en aluminium horren. Of u nu op zoek bent naar standaard voordeuren, dubbele voordeuren, schuifdeuren, rolluiken of horren: wij produceren alle mogelijke varianten en bieden altijd de perfecte maat. Als u geïnteresseerd bent, willen wij u graag onze offerte aanbevelen, waarin u kunt zien in welk product u geïnteresseerd bent en of u een product van PVC of aluminium wilt. Zodra uw bestelling klaar is, installeren wij persoonlijk nieuwe deuren, ramen, horren of zonwering. We zijn actief in heel Vlaanderen, dus het is ons een genoegen u ook in Boekhoute te bezoeken.

 

PVC deuren en ramen

Offertes voor PVC-deuren en -ramen zijn meestal goedkoper dan offertes voor aluminium deuren en ramen. Ondanks dit prijsverschil hebben kunststof ramen en deuren over het algemeen betere isolatiewaarden dan aluminium ramen en deuren. Het enige nadeel is dat PVC-profielen qua kleur minder keuze bieden. U kunt ook PVC-ramen en -deuren kopen die perfect op maat zijn, maar de constructie van grotere ramen ligt minder voor de hand.

Onze PVC-ramen en -deuren kunnen worden gebruikt voor gloednieuwe bouwprojecten, maar ook voor renovaties en individuele gevallen. geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op zonder offerte.

 

ramen en deuren pvc boekhoute