Ramen En Deuren Pvc Strijpen

PVC is een uitstekend duurzaam materiaal met veel voordelen. Het is gemakkelijk te onderhouden, behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk voor het leven en is volledig recyclebaar. Heeft u te maken met hevige regen, strenge kou of sneeuw? Wanneer u dan PVC-ramen en PVC-deuren installeert, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Ze zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden, zodat u rustig kunt slapen. Daarnaast maken chemische producten als chloor en zoutzuur geen kans.

PVC: alle duurzaamheid

PVC is een soort plastic gemaakt door niet-natuurlijke chemische processen. Het wordt geproduceerd door het synthetiseren van grondstoffen (reacties die nieuwe materialen produceren). PVC wordt in verschillende toepassingen gebruikt en is vooral interessant als bouwmateriaal. Het heeft veel specifieke eigenschappen en is bijzonder sterk en duurzaam. Daarom is het zeer geschikt voor buitenschrijnwerk. Veel mensen kiezen voor PVC-ramen en PVC-deuren vanwege de betrouwbaarheid.

PVC-ramen zijn bestand tegen extreme temperaturen

In het PVC-productieproces is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Dit proces is hierop volledig aangepast en de kwaliteitscontrole is zeer streng en veeleisend. Slagvast PVC wordt gebruikt voor buitenschrijnwerkproducten. Polyethyleen wordt eraan toegevoegd om het schok- en slagvast en UV-bestendig te maken. Dit type PVC kan materialen aan tot -30°C. Het is ook zeer geschikt voor gevelbekleding.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor deuren en ramen op maat voor uw woning in de wijk Strijpen. Wij installeren ook andere buitenschrijnwerkproducten!



ramen en deuren pvc strijpen